BIS2 jaunā dizaina logo

14.decembra vakarā BIS produkcijas vidē tiks ieviests jaunais BIS2 dizains

Ievietots 14.12.2023. 15:25

Būvniecības informācijas sistēmas slēgtajai daļai – BIS2, kurā ar piešķirtām autorizācijas tiesībām darbojas būvvalžu, institūciju, kas pilda būvvaldes funkcijas, kontrolējošo institūciju, institūciju, kas saskaņo būvniecības dokumentāciju, un tehnisko noteikumu izdevēju darbinieki, ir izstrādāts jauns vizuālais dizains, kurš tiks ieviests produkcijas vidē 2023.gada 14.decembra vakarā.

BIS2 piedzīvos ne tikai vizuālas izmaiņas, bet tiks ieviests arī jauns tehnoloģiskais risinājums, kas uzlabos un atvieglos darbu modulī gan no BIS2 lietotāju puses, gan arī no tehniskās uzturēšanas viedokļa, lai nākotnē nepieciešamās izmaiņas un papildinājumus varētu ieviest ātrāk un efektīvāk.

BIS mājas lapā sadaļā “Apmācības/Apmācību video arhīvs/BIS vebināru arhīvs” ir pieejams apmācību ieraksts, prezentācija un informatīvais materiāls par būtiskākajām BIS2 izmaiņām, kā arī atbildes uz jautājumiem, kurus saņēmām pēc BIS2 lietotāju anketas aizpildīšanas.

Darbs pie migrācijas uz jauno dizainu vēl turpinās un retāk izmantotās sadaļas būs pieejamas vēl iepriekšējā izskatā, bet turpmāko mēnešu laikā arī tās tiks pārceltas jaunajā izskatā.

Aicinām BIS2 lietotājus pieteikt tehnisku problēmu vai sazināties ar BIS atbalsta dienestu, ja pēc jaunā dizaina piegādes tiek konstatētas kādas nepilnības vai kļūdas.

Lapa atjaunota 14.12.2023