alt=""

Plānotie apmācību pasākumi ERAF projekta “Būvniecības procesu un IS attīstība 2.kārta” 7.laidiena ietvaros

Ievietots 01.11.2023. 09:45

Tuvojoties ERAF projekta “Būvniecības procesu un IS attīstība 2.kārta” (projekts) noslēgumam, Būvniecības valsts kontroles birojs oktobrī un novembrī organizē apmācību pasākumus būvniecības nozares pārstāvjiem par projekta 7.laidiena ietvaros izstrādāto funkcionalitāti.

 

Pārskats par 2023.gadā īstenotajiem BIS uzlabojumiem

Divu apmācību pasākumu ietvaros tiks sniegts pārskats par 2023.gadā īstenotajiem BIS uzlabojumiem, pirmā vebināra programmu pielāgojot ierosinātājiem un projektētajiem, savukārt otru – būvdarbu veicējiem. Detalizēta programma un iespēja pievienot pasākumu savam kalendāram ir pieejama, spiežot uz konkrētās saites:

 

Datu apmaiņas saskarnes ar BIS

Divi informatīvie vebināri par izstrādātajām datu apmaiņas saskarnēm (API) ar būvniecības procesa dalībnieku informācijas sistēmām. Pasākumu ietvaros tiks sniegta informācija par to, kas ir datu apmaiņas saskarnes, kāds ir to darbības princips, kāds ir nododamais/saņemamais datu apjoms un kādi soļi jāveic, lai varētu pieslēgties API. Detalizēta programma un iespēja pievienot pasākumu savam kalendāram ir pieejama, spiežot uz konkrētās saites:

 

Ekspertu darba vieta Būvniecības informācijas sistēmā

Apmācību pasākums par izveidoto Eksperta darba vietu būvprojekta ekspertīzes pārvaldīšanas procesa nodrošināšanai. Pasākumā otrā daļā dalībniekiem, kuri vēlēsies, būs iespēja praktiski izmēģināt jauno funkcionalitāti BIS testa vidē. Detalizēta programma un iespēja pievienot pasākumu savam kalendāram ir pieejama, spiežot uz saites:

 

 

Projekta Nr. 2.2.1.1/19/I/005. Projekta īstenošanas periods: 48 mēneši. Projekta kopējais budžets: EUR 4 421 100  (t.sk. EUR 3 757 935 Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalsta apjoms un EUR 663 165 valsts budžeta līdzfinansējums)

 

ERAF logo

Lapa atjaunota 01.11.2023